Snickeriarbeten Norrköping

A.A. Kakel & Bygg AB – snickeriarbeten Norrköping

A.A. Kakel & Bygg AB

A.A. Kakel & Bygg AB är ett företag inom byggsektorn. Vi har med brett yrkeskunnande och många år av erfarenhet möjligheten att utföra det allra mesta inom bygg och renovering och även våtrum. Bland annat så vänder vi oss till alla i Norrköping som behöver få hjälp med snickeriarbeten. Vår strävan är att vara det självklara valet av byggföretag både för privatkunder som företag och föreningar. Av oss kan ni få hjälp med både små och stora uppdrag! Som privatperson finns möjlighet att få skattereduktion via rotavdraget som ni kan läsa mer om HÄR.

Om oss

Här finns det ungefär två decenniers erfarenhet hos personalen sedan innan. Ni kan därmed lita på att all kompetens finns för att vi ska kunna ge er kvalitativa resultat.

Av oss får ni även en gratis offert!

Snickeriarbeten Norrköping

Till er tjänst

Här står vi redo till er tjänst oavsett om det är ett bygge eller en renovering. Vi åtar oss både stora och små uppdrag för vår filosofi är nämligen att inget jobb är vare sig för litet eller för stort för att vi ska göra det.

Kunden i fokus

Det är alltid kunden om är i fokus med dennes önskemål, förutsättningar och behov. Vi kommer gärna hem till er för att se hur vi på bästa sätt ska lägga upp det kommande jobbet.

Snickeriarbeten Norrköping

Vad vi erbjuder för tjänster

Det är som sagt alltid kundens behov och önskemål som ligger till grund för hur vi genomför vårt arbete, oavsett om det är en renovering, ett bygge eller något snickeriarbete. I bagaget har vi ett gediget kunnande vilket vi såklart använder oss av!

Bygg & renoveringar

Husrenoveringar, nybyggnationer, ombyggnationer, badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, altaner, fasader eller tak etc. Allt detta är exempel på vad ni kan få hjälp med. Men vi kan även utföra diverse snickeriarbeten.

Badrum

Vi kan badrum och badrumsrenovering! Det är viktigt att ni som planerar att renovera ert badrum vänder er till en firma med expertis inom detta område. Någonting som vi har här på A.A. Kakel & Bygg AB.

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

A.A. Kakel & Bygg AB

HAGEBYGATAN 164, 603 62 Norrköping

076-077 62 50

amirhrkic1980@gmail.com

Snickeriarbeten Norrköping

Välkommen att anlita A.A. Kakel & Bygg AB, ett företag för alla som vill få hjälp med snickeriarbeten i Norrköping.

Snickeriarbeten Finspång